Welkom op onze vernieuwde site

Onze Winkel

Wij willen u van harte welkom heten in onze winkel aan de Brakkeveldweg 160 in Den Helder. Bij ons kunt u terecht voor werkelijk van alles voor uw hond en/of kat, van voeding, manden, speelgoed, lijnen en tuigen tot wat u maar kunt bedenken. Voor paarden hebben wij de voedingslijn van Marstall klaarliggen.

Wij zijn niet zomaar een winkel, maar gespecialiseerd in natuurlijke voeding en ondersteuning voor dier en mens. Een gedegen advies hoort daar natuurlijk bij, dit geven wij niet online maar daar maken we graag tijd en ruimte voor vrij om dit speciaal op uw dier te specificeren.

20220524_180000
20220212_164310

Over Ons

Uit liefde voor onze dieren en passie voor hun voeding ben ik in 2014 gestart met de winkel. Gaandeweg ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in andere disciplines, zo kunt u bij mij terecht voor een sessie met de bio-tensor en werk ik veel met essentiële olie en homeopathische middelen.

De samenwerking met een o.a. een fysiotherapeute en een shiatsu-therapeute heeft een mooie toegevoegede waarde en leert mij nog dagelijks om verder te kijken dan wat ik al weet.